TOETSING, AANMELDING, PLAATSING & AFMELDING

Bij kinderdagverblijf Silvester worden kinderen toegelaten van 6 weken tot 4 jaar.

U kunt uw kind ruimschoots voor de door u geplande datum aanmelden. Aanmelden geschiedt middels ons aanmeldingsformulier. Na het invullen van dit formulier nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Mocht het zo zijn dat wij geen beschikbaarheid hebben plaatsen wij uw kind op een wachtlijst. 2e kinderen vanuit een gezin (waarvan een eerste kind reeds bij ons verblijft) worden met voorrang geplaatst mits ze tijdig aangemeld zijn.

Ca. 2 maanden voor de plaatsing ontvangen ouders hun contract in tweevoud. Uiterlijk 1 maand voor de plaatsing ontvangen wij het getekende contract graag retour. De specifieke dagdelen zijn dan een maand voor de plaatsing definitief en kunnen niet meer gewisseld worden. Anders op aanvraag.

De eerstvolgende maand na de 4e verjaardag van het kind wordt de plaatsing beëindigd. U kunt tussentijds de plaatsing beëindigen. Deze voortijdige beëindiging van de plaatsing is alleen mogelijk via een schriftelijk verzoek. De beëindiging vindt dan plaats op de eerste dag van de tweede maand opvolgend op de maand waarin u uw verzoek indient.

MELD UW KIND DIRECT AAN

VOLG ONS

We delen geen foto’s van de kinderen, maar je krijgt wel een kijkje in het leven bij Kinderdagverblijf Silvester en de laatste opvoedtips voor kids! 

© 2024 Kinderdagverblijf Silvester |

© 2018 Kinderdagverblijf Silvester 
Webdesign Xowox Digital