Referenties

We kennen Marzenna van zeer enthousiaste, betrokken en ondernemende stagiaire tot lieve, betrouwbare en flexibele leidster. Altijd vrolijk maar ook duidelijk naar de kindjes. Enthousiast om leuke dingen met ze te doen van knutselen tot uitje naar de speeltuin. Maar ook al heel snel met ideeën over hoe dingen anders of beter zouden kunnen op de opvang.

Bijna 6 maanden na haar vertrek vraagt onze oudste (3 jaar) nog steeds regelmatig ‘waar is Zenna’. Ze wordt gemist, maar we verwachten dat ze bij Kinderopvang Silvester nog vele kindjes haar enthousiaste en liefdevolle zorg zal geven

GROETJES, BEATRIJS & ALEXANDER

Al vanaf haar 20e is Judith Silvester werkzaam als leidster in de kinderopvang. Iets wat ze nu nog altijd met veel inzet en groot plezier doet.

Het starten van een eigen kinderopvang is dan ook een lang gekoesterde wens.

Samen met haar dochter Marzenna( inmiddels ook alweer 2 jaar werkzaam als leidster in de kinderopvang) willen ze er zeker een succes van maken.

Onze dochters Charlotte en Babette, inmiddels volwassen jonge vrouwen, zijn nog steeds bevriend met Judith en haar gezin, en dat vinden wij als ouders best bijzonder.

CARLA VINKEN

Onze dochter was als baby meteen dol op Marzenna. De stralende blik en uitgestoken armpjes van onze dochter als ze haar ‘s ochtends bij aankomst zag, spraken boekdelen.

Wat Marzenna bijzonder maakt, is dat ze écht contact weet te maken met kinderen van alle leeftijden. Voor de baby’s is ze heel lief en zorgzaam, met de oudere kinderen maakt ze grapjes. Ze is heel betrokken bij de kinderen en is een energiek, opgewekt persoon. Ze is ook duidelijk over de regels, wat kinderen houvast geeft.

Als ouders hadden wij het gevoel dat ze het beste met onze dochter voor had. We bevelen haar van harte aan!

SANNE & ELMAR

Ik heb Judith leren kennen begin jaren negentig, toen ze net leidster was op het kinderdagverblijf Bibelebon in Voorschoten. We hebben altijd goed kunnen samenwerken op de babygroep,

Judith kijkt erg naar de behoeften van het kind en houdt ook rekening met de wensen van de ouders. Naarmate de kinderen wat ouder worden is ze heel duidelijk en consequent naar de kinderen en omkleedt dit met de nodige humor.

Ze heeft oog voor het individuele kind, maar houdt daarbij ook rekening met de belangen van de groep. Maar wat ik heel belangrijk vind, is dat ze vooral heel veel plezier heeft in haar werk, wat bevorderlijk is voor de sfeer in de groep.

MARIJKE HUBERTS

Marzenna past af en toe op op mijn zoontje van 4 maanden. Met een gerust hart kan ik hem altijd bij haar achter laten.

Zij is erg goed in haar vak. Marzenna vindt structuur, regelmaat en rust heel erg belangrijk. Ook heeft zij eindeloos geduld en is gewoon gek op kinderen, welke leeftijd dan ook. Ook hygiëne staat hoog bij haar in het lijstje.

Zodra wij elkaar aflossen bespreekt zij altijd met mij hoe mijn zoontje was die dag. Kortom, heeeele fijne oppas!!

MILOU

VOLG ONS

We delen geen foto’s van de kinderen, maar je krijgt wel een kijkje in het leven bij Kinderdagverblijf Silvester en de laatste opvoedtips voor kids! 

© 2024 Kinderdagverblijf Silvester |

© 2018 Kinderdagverblijf Silvester 
Webdesign Xowox Digital