Wie zijn wij

Ons motto “waar een ander huis een thuis is” staat voor het bieden van een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Een plek waar het kind gewoon kind mag zijn, terwijl het zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

WIE BEN IK

Mijn naam is Judith Silvester, getrouwd met Michel Silvester en moeder van Marzenna(1997) en Mike (2000). In 1990 ben ik begonnen als groepsleidster in een kinderdagverblijf in Voorschoten (Bibelebon), na 10 jaar de babygroep 0-1,5 te hebben geleid, ben ik overgestapt naar een ander, destijds net gestart, kinderdagverblijf, waar ik de groep 0 tot 4-jarigen voor mijn rekening had.

Nu heb ik samen met mijn dochter een lang gekoesterde wens om een eigen kinderdagverblijf te starten, werkelijkheid gemaakt.

WIE BEN IK

Mijn naam is Marzenna Silvester, in juni 2016 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald.

Na 2 jaar gewerkt te hebben als pedagogisch medewerker binnen een organisatie, is mijn droom om een kinderdagverblijf te starten met mijn moeder nu werkelijkheid geworden.

VOLG ONS

We delen geen foto’s van de kinderen, maar je krijgt wel een kijkje in het leven bij Kinderdagverblijf Silvester en de laatste opvoedtips voor kids! 

© 2024 Kinderdagverblijf Silvester |

© 2018 Kinderdagverblijf Silvester 
Webdesign Xowox Digital